Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Παλλακωνικό μέτωπο κατά των ανεμογεννητριών

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση εναντίον των ΒΑΠΕ που οργάνωσε στο Γύθειο, το Σάββατο, 2 Ιουνίου, ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Όμιλος Μάνης. Στην εκδήλωση παρέστησαν -πλην των κεντρικών ομιλητών, κκ. Γιάννη Ψαρράκη,  Γραμματέα του Συλλόγου «Τουλίπα Γουλιμή», Απόστολο Καλτσή (πρόεδρο της Ορνιθολογικής Εταιρείας), Σταύρο Κοτέα (τοπογράφο - λαογράφο) και Γιώργο Πλαγιανάκο (ε.α. στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ)-
και ο κ. Γιώργος Πουλοκέφαλος, πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Σπύρος Φλώρος, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Σοφία Δουμάνη, υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στη Λακωνία, Τζαννέτος Φιλιππάκος, υποψήφιος βουλευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λακωνία, Γιάννης Τζεφεράκος, μέλος αντιπολίτευσης Δήμου Ανατολικής Μάνης, καθώς και ο κ. Δημήτρης Πετροπουλάκης, πρώην στέλεχος και πρώνη υποψήφιος βουλευτής της ΔΗ.ΜΑΡ. στη Λακωνία. Επίσης, μέλη φορέων και Συλλόγων από τη Μάνη, τα Βάτικα, τη Μονεμβάσια και τον Ζάρακα.


Πλην των ομιλητών, την αντίθεσή τους στην τοποθέτηση ανεμογεννητριών, τόσο στη Μάνη όσο και στα Βάτικα, εξέφρασαν -πλην, βεβαίως, των παρισταμένων Βατικιωτών- και ο κ. Πουλοκέφαλος και ο κ. Φλώρος και ο κ. Φιλιππάκος, ο οποίος, μάλιστα, μετέφερε στην εκδήλωση προσωπικό μήνυμα του Προέδρου του κόμματος με το οποίο είναι υποψήφιος, του κ. Πάνου Καμμένου.
Εκ μέρους της Ομοσπονδίας απηύθηνε χαιρετισμό η Καλλιόπη Λιβανού. Όλοι οι παριστάμενοι προσκλήθηκαν στην εκδήλωση που συνδιοργανώνεται στη Νεάπολη, στις 30 Ιουνίου, από την Ομοσπονδία, τον Σύλλογο "ΤΟΥΛΙΠΑ ΓΟΥΛΙΜΗ και την Επιτροπή Ελέγχου της Αναπτυξιακής Πολιτικής του Δήμου.
Στο τέλος της εκδήλωσης αποφασίστηκε η δημιουργία Παλλακωνικού Μετώπου εναντίον των ανεμογεννητριών, στο οποίο θα συμμετέχει και η Ομοσπονδία των Βατικιώτικων Συλλόγων στην Αττική. Συντονιστής -με τη συνδρομή και των υπολοίπων- ορίστηκε προσωρινά ο κ. Δημήτρης Δημητριάδης, Πρόεδρος της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Λακωνίας.
www.agiosnikolaos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου